Keresőoptimalizálás

Egy hosszútávú, megtérülő befektetésre vágyik? Költséghatékony módszerekkel szeretne profitálni üzletéből? Szeretné, ha cégét mindig megtalálnák, ha a kulcsszavaira keresnek?

Akkor az Ön számára a legjobb megoldás a keresőoptimalizálás!

Keresőoptimalizálás = Hosszútávon ingyen látogatók a honlapunkra!

A keresőoptimalizálás egy folyamatos és összetett munka, amivel kiváló eredményeket lehet elérni a kiválasztott kulcsszavaira. Elsődleges célja, hogy a felhasználók kereséseinek minél nagyobb része végződjön az optimalizált weboldalra való kattintással. Ezzel a módszerrel érheti el azt, hogy rátaláljanak honlapjára, akkor is, ha nem ismerik weboldalának pontos címét.

Olyan ügyfeleket érhet el, akik célzottan az Ön kulcsszavaira keresnek. Ezt úgy érheti el, ha a beírt, honlapjára/szolgáltatásaira/termékeire jellemző kulcsszavakra a keresőkben jó helyezésen szerepel.  A másik célja, hogy minél több minőségi, célcsoportjába tartozó látogatót szerezzen az oldala a keresőkön keresztül.

Ezt a megfelelő kulcsszavakra optimalizált weboldalával könnyen elérheti!

Lehet bármilyen szép, figyelemfelkeltő honlapunk, ha a keresők nem tudják indexelni, mert technikai akadályba ütköznek, vagy mert nincsen rajta releváns, értékes tartalom. Ebben az esetben a keresőkben weboldala egyáltalán nem lesz látható.

A legjobb megoldás: A keresőoptimalizálás!

Amennyiben Ön szeretne:

  • A Google első oldalán szerepelni
  • A lehető legnagyobb számban potenciális, jövőbeni vásárlóit
  • Lefaragni a költségeit és egy magas megtérüléssel rendelkező marketing befektetést keres
  • Hogy weboldalának látogatottsága folyamatosan, hosszútávon erőteljesen növekedni tudjon

 

Az optimalizálás alkalmazása után weboldala a keresők természetes találatai között jobb helyen fog szerepelni, így az Ön weboldalát nagyobb valószínűséggel olvassa majd egy potenciális vásárló, mint a versenytársaiét.

Kulcsfontosságú, hogy kiválasztott kulcsszavaira a weboldala a keresőkben a lehető legjobb helyen szerepeljen – hiszen a látogatók többsége a keresők első oldalánál tovább nem szokott keresgélni.

A keresőoptimalizálás a linképítés mellett, egy olyan online marketing eszköz, amivel ingyen szerezhet látogatókat hosszútávon. Itt meg kell jegyeznünk, hogy az optimalizálás úgy ér el kimagasló eredményeket, ha tartozik hozzá minőségi linképítés is.

Hogyan optimalizálunk?

1.Kulcsszó választás: Önnel együtt kiválasztjuk a legrelevánsabb, és a legkeresettebb 3-5 kulcsszót, amire a honlapot keresőoptimalizálni fogjuk.
2.A weblap átalakítása: Elkészítjük a keresőbarát weboldalt, és a kulcsszavakra optimalizált szövegeket.
3.Linképítés: A weboldalára mutató linkeket építünk, amivel jelentősen javulni fog a találati listán elért eredménye.
4.Finomhangolás: Miután elkészült a keresőoptimalizálás, folyamatosan nyomon követjük az eredményeket és frissítjük a tartalmat.

 

Garancia

Sok ügyfelünk kérdezi, hogy bizonyos kulcsszavakra tudunk-e olyan garanciát adni, hogy biztosan az elsők között lesz a weboldala. Ilyen garanciát, egyik professzionális keresőoptimalizálással foglalkozó cég sem ad. Itt fel is hívnánk a figyelmet arra, hogy óvakodjunk az olyan cégektől, akik ilyeneket ígérnek. A Google algoritmusát, nagyon kevesen ismerik, és viszonylag gyakran is változik. Nem beszélve a konkurensekről, akik ugyanúgy megbízhatnak egy keresőoptimalizálással foglalkozó céget.

De természetesen, garanciát vállalunk a munkánkra!

Így Önnek nem kell anyagi kockázatot vállalnia, amikor minket választ!

Tapasztalja meg Ön is, hogy hány ügyfelet szerezhet csak azzal, hogy a keresőkben a kulcsszavaira a weboldala a lehető legjobban szerepel.


Ahhoz, hogy Ön is minőségi látogatókra tegyen szert, semmi mást nem kell tennie, mint hogy az ajánlatkérő oldalunkat kitölti. A kollégánk ezután egy alapos felmérést végeznek az oldalával kapcsolatban, és utána akár személyes konzultáció alkalmával is megbeszélhetjük az elérni kívánt eredményeket, és az ehhez felhasználni kívánt eszközöket.

Kérje árajánlatunkat még ma, hogy a jövőben ne legyen a weboldalának problémája a látogatószerzéssel!

Név:
Email:
Weboldal:
Telefon:
Milyen megoldás érdekli?

Üzenet:
 
Visszahívást kérek!
Az ajánlatkéréssel semmilyen kötelezettséget nem vállal.

Mi történik az ajánlatkérés után?

Felmérjük az Ön weboldalának jelenlegi helyét a keresőkben, és küldünk 1 munkanapon belül egy személyre szabott ajánlatot. Ez alapján könnyen eldöntheti, hogy melyik szolgáltatásra van szüksége!

Mi történik, ha NEM veszi igénybe szolgáltatásunkat?

  • Potenciális ügyfelei továbbra is a konkurenseire fognak rátalálni a keresőkben
  • A weboldala jövőben sem éri el a kívánt eredményt
  • Napról-napra egyre több vevőt szalaszt el
  • Emiatt komoly bevételtől esik el a cége